BHT- Lichaamshaartransplantatie – lichaamshaartransplantatie

BHT – Lichaamshaartransplantatie | Lichaamshaartransplantaties

De meest gestelde vraag is wat er moet gebeuren als het normale donorgebied in de nek versleten of onvoldoende is?

 

Veel cliënten maken zich zorgen over onvoldoende donorgebieden voor of na te veel haartransplantatie. Om dit probleem op te lossen, biedt de nieuwe BHT-techniek een sprankje hoop voor cliënten die een haartransplantatie willen ondergaan maar geen donorhaar hebben.

 

Met de BHT-methode kunnen haren in gebieden zoals borst, armen en benen worden verwijderd. Er moet echter worden opgemerkt dat deze gebieden een grote hoeveelheid lokale anesthesie vereisen. Als u van plan bent al uw borsthaar te verwijderen, moet u dit in 2-4 sessies verdelen.

 

Hoe groter het te verwijderen gebied, hoe groter de noodzaak voor plaatselijke verdoving. Natuurlijk is er een limiet aan de hoeveelheid plaatselijke verdoving. Zoals met elk medicijn, kan het toxische vergiftiging veroorzaken als een limiet wordt overschreden.

 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de persoon die de operatie gaat uitvoeren voldoende ervaring heeft op het gebied van BHT.

 

Het volgende zeer populaire gebied voor een BHT is het kingebied, dat naar de nek gaat. Deze lichaamsharen zijn geschikt voor het strakker maken van individuele zones.

 

Natuurlijk mag niet worden vergeten dat het haar op het lichaam een ​​andere structuur heeft dan het haar op het hoofd. Niet al het lichaamshaar is geschikt voor haartransplantatie.

 

Vraag advies over wat mogelijk is en wat niet. De verwachtingen van een lichaamshaartransplantatie zijn hooggespannen, maar het is beter om realistisch te zijn.

 

U kunt meer te weten komen over de structuur en fasen van het haar in onze blog over lichaamshaar.

Voor een haartransplantatie kunt u direct bij ons terecht.