Adonis med

DHI Haartransplantatie

Voor meer volume is de DHI techniek de beste techniek voor jou!

DHI haartransplantatie Ingreep

DHI is een gewijzigde versie van de FUE-techniek en volgt een soortgelijke procedure. Uw chirurg zal de enten uit uw schenkingsgebied halen dat gewoonlijk de rug van uw hoofd is, en zal hen in de het balding gebieden implant.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

DHI Hair Transplant Surgery

Uithalen van de grafts met de FUE techniek
Het plaatsen van grafts in de speciale CHOI-Pen
Kanalen openen en gelijktijdig in planten

De meest up-to-date techniek van haartransplantatie: DHI!

Het belangrijkste punt is om de CHOI-pen te gebruiken voor DHI-haartransplantatie. De volgende stap nadat de grafts met de FUE-techniek zijn genomen, is het plaatsen van de grafts in de dunne CHOI-pen. De laatste fase van DHI-haartransplantatie is het openen van kanalen terwijl transplantaten in één beweging worden getransplanteerd.

Wat betekent dit voor onze patiënt? Om te ontspannen en te genieten van comfort.

De beste techniek voor jou

Hoe wordt DHI-haartransplantatie uitgevoerd?

Haartransplantatie met DHI-techniek wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, met of zonder scheerbeurt. Om grafts uit het donorgebied te nemen, starten we eerst met de FUE-techniek. De CHOI-pen verandert afhankelijk van de dikte van de grafts. De tweede stap is om de grafts voorzichtig in de CHOI-pen te plaatsen. De volgende stap, de laatste stap, is het openen van de kanalen en het implanteren van de grafts in één beweging.
Bij DHI-haartransplantatie worden twee verschillende Choi-pennen gebruikt. Er worden gemiddeld 10-12 verschillende Choi tips gebruikt. Tips en pennen met verschillende diameters worden individueel geselecteerd op basis van de dikte van de grafts.
Met de DHI-techniek kunnen verschillende soorten haaruitval worden behandeld. Bijvoorbeeld: voor plaatselijke haaruitval, verminderd voorhoofd of grotere dichtheid. De DHI-techniek stelt ons in staat om haaruitval in korte tijd witter te maken en individueel te behandelen. DHI-techniek heeft de voorkeur voor beschermende haartransplantatie en kortere hersteltijd.

Geschikt voor alle haartypes, inclusief die van jou!

De DHI-techniek is de modernste en meest actuele techniek voor haartransplantatie.

Het speciale punt van de DHI-techniek is het alles in één stap, om de kanalen en imğlant de grafts in één beweging te openen.De unieke haardichtheid na de DHİ techniek is een onberispelijk resultaat. Na een signalerende snelle genezing duurt het slechts 6 maanden om de diffrentie te zien.

Afro Haartransplantatie

Kroes haar heeft bepaalde kenmerken die golvend of steil haar onderscheid. Afro haar moet met een speciale techniek ingeplant worden. De grafts worden in plaats van 1 folliculaire eenheid voorbereid met 2 tot 4 folliculaire eenheden.

Haartransplantatie zonder scheren

Fue transplantatie zonder scheren, is geschikt voor kleine delen van alopecia.(zijwanden, haarlijn, Opvullen van de kruin) met deze nieuwe techniek kan je zonder te scheren de haarzakjes verwijderen. Deze biedt een bijna onmiddellijke hervatting van sociaal-professionele activiteiten.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij ook uw verloren uiterlijk terug winnen ?

Wenst u meer informatie bekijk enkele resultaten van onze eerdere patiënten. We hebben onze patiënten geholpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen met een transplantatie behandeling die volledig afgestemd is op hun unieke behoeften.
Van uw nieuwe haren zal je levenslang kunnen genieten, geef de verdiende waarde aan uw haren.

David M.
2,200 Grafts
Milton R.
2.400 Grafts
Marcel P.
3.600 Grafts
Mariano R.
3.500 Grafts
Cemal K.
3.200 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie