Adonis med

Saffir Diamant Techniek

Saffier Diamanttechniek is onmisbaar voor een succesvolle genezing.

Saffir Diamant Ingreep

De reden voor het snelle herstel!

Het belangrijkste punt is om na een succesvolle extractie met de FUE-techniek een kanaal te openen. Het beantwoorden van de vraag waarom de Saffir-diamanttechniek voor het groeven moet worden gekozen, is eenvoudig en eenvoudig: genezing en vermindering van littekens. Herstel na haartransplantatie duurt slechts 5 of 7 dagen. We proberen altijd de modernste technieken te gebruiken om onze patiënten de best mogelijke service te bieden.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

Saffir diamant Processen

Uithalen van de grafts met FUE techniek
Kanaal openen met V-vormige saffier diamant
één voor één implanten

De basis van een snelle genezing

De voordelen van de Saffier diamant techniek zijn eindeloos. Genezing duurt slechts 5 tot 7 dagen vanwege de kleine Saffier diamant. Littekens worden geminimaliseerd en de resultaten zijn feilloos natuurlijk.

De beste techniek

Hoe werkt de saffir diamant techniek?

Voor een succesvolle haartransplantatie is de eerste stap bij Adonis altijd het nemen van de grafts met de FUE-techniek. Met de FUE-techniek kunnen we de grafts verwijderen zonder sporen achter te laten. Na succesvolle extractie met de FUE-techniek is de opening van het kanaal het belangrijkste punt. Het beantwoorden van de vraag waarom de Saffier-diamanttechniek voor wortelkanaalbehandeling moet worden gekozen, is eenvoudig en eenvoudig: littekengenezing en -vermindering. Herstel na haartransplantatie duurt slechts 5 of 7 dagen. We proberen altijd de modernste technieken te gebruiken om onze patiënten de best mogelijke service te bieden. De voordelen van de Saffier diamant-methode zijn ontelbaar. Genezing duurt slechts 5 tot 7 dagen vanwege de kleine Saffier diamant. Littekens worden geminimaliseerd en de resultaten zijn feilloos natuurlijk.
Het volgende deel van de procedure past een artistiek tintje toe, aangezien onze chirurgen rekening moeten houden met de diepte, hoek, richting en dichtheid van het haar om een zo natuurlijk en realistisch mogelijk uiterlijk te geven.
Het donorgebied waaruit het haar wordt genomen geneest met puntlittekens kleiner dan één millimeter. Deze FUE-littekens zijn niet zichtbaar nadat het haar 1 of 2 cm is gegroeid.
In de eerste 1-3 maanden zal het getransplanteerde haar uitvallen voordat het teruggroeit. Tussen 4 en 12 maanden begint het haar te groeien en is het resultaat al zichtbaar.

Geschikt voor alle haartypes, inclusief die van jou!

FUE-techniek is het belangrijkste punt van haartransplantatie! Het verwijderen van grafts met de FUE-techniek is vandaag de dag nog steeds de meest moderne en effectieve techniek. Het toepassen van deze techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat.

De voordelen van haartransplantatie met de FUE-techniek zijn dat het getransplanteerde gebied esthetisch intact blijft. Een van de belangrijkste voordelen is dat de grafts zonder schade worden genomen.

Een zeer nauwkeurige micromotor met holle naald wordt gebruikt om de FUE-techniek uit te voeren.

Afro Haartransplantatie

Kroes haar heeft bepaalde kenmerken die golvend of steil haar onderscheid. Afro haar moet met een speciale techniek ingeplant worden. De grafts worden in plaats van 1 folliculaire eenheid voorbereid met 2 tot 4 folliculaire eenheden.

Haartransplantatie zonder scheren

Fue transplantatie zonder scheren, is geschikt voor kleine delen van alopecia.(zijwanden, haarlijn, Opvullen van de kruin) met deze nieuwe techniek kan je zonder te scheren de haarzakjes verwijderen. Deze biedt een bijna onmiddellijke hervatting van sociaal-professionele activiteiten.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij ook uw verloren uiterlijk terug winnen ?

Wenst u meer informatie bekijk enkele resultaten van onze eerdere patiënten. We hebben onze patiënten geholpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen met een transplantatie behandeling die volledig afgestemd is op hun unieke behoeften.
Van uw nieuwe haren zal je levenslang kunnen genieten, geef de verdiende waarde aan uw haren.

David M.
2,200 Grafts
Milton R.
2.400 Grafts
Marcel P.
3.600 Grafts
Mariano R.
3.500 Grafts
Cemal K.
3.200 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie