Adonis med

Afro Haartransplantatie

De enige permanente oplossing voor uw haaruitval is een Hair Transplant.

Afro Haartransplantatie Ingreep

Krullend haar, ook wel Afro-haar genoemd, heeft bepaalde kenmerken die het onderscheiden van golvend of steil haar. Ze hebben een 20% lagere dichtheid dan andere haartypes; ze groeien langzamer: de lengte van het haar in de telogene fase is structureel langer; en ze zijn van nature erg droog, wat ze kwetsbaarder en kwetsbaarder maakt.
Wanneer haartransplantatie zeer geavanceerd of onomkeerbaar is, is het een permanente oplossing om het probleem van haaruitval op esthetisch niveau te voorkomen.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

Afro Haartransplantatie Processen

Uithalen van de grafts met FUE techniek
Grafts bewaren in een speciale voedingsrijke vloeistof
Implantatie van grafts met individuele technieken

Een speciaal ontwikkelde techniek.

Afro haartransplantatie is ingewikkelder dan andere haartransplantaties. Dit komt omdat afrohaar vanaf de wortels gekruld is. Dit kan het moeilijk maken om gekrulde grafts te verwijderen zonder ze een voor een te vernietigen. Daarom is het belangrijk om een ​​chirurg te hebben die ervaring heeft met gekrulde grafts. Het is belangrijk op te merken dat dit patiënten met afro Hair niet mag ontmoedigen, aangezien het nog steeds mogelijk is om een ​​succesvolle haartransplantatie te ondergaan. Het is zeker een complexer proces, maar dat maakt het niet onmogelijk.
We gebruiken altijd de FUE-techniek om haartransplantatie uit te voeren vanaf de achterkant van het hoofd, het donorgebied. Als Adonis gebruiken wij nooit de ouderwetse striptechniek. Dit komt omdat het verwijderen van individuele grafts een discreter resultaat geeft dan het verwijderen van een strook huid. Wat de reden ook is, je verdient het om haar te hebben waardoor je je aantrekkelijk en zelfverzekerd voelt.

Adonis med

Haartransplantatie Techniek

De enige permanente oplossing voor uw kaalheid is haartransplantatie

Saffir

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

DHI

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

SDHI

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwalopecia is een veelvoorkomende aandoening die zowel mannen als vrouwen treft. Er zijn veel mogelijke oorzaken van het wegtrekken van wenkbrauwen : vaak wenkbrauwharsen, bloedarmoede, hyperthyreoïdie, veroudering, littekens, brandwonden. Tegenwoordig is wenkbrauwtransplantatie de meest effectieve manier om wenkbrauwverlies te voorkomen. De resultaten zijn natuurlijk en permanent.

Haartransplantatie met lichaamsdonor

Als u een haartransplantatie overweegt, maar niet zeker weet of uw achterhoofd een potentiële donor is, bent u misschien op zoek naar een techniek die u zal redden van kaalheid. Lichaamshaartransplantatie is het verwijderen van folliculaire eenheden uit andere delen van het lichaam dan de achterkant van het hoofd.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij ook uw verloren uiterlijk terug winnen ?

Wenst u meer informatie bekijk enkele resultaten van onze eerdere patiënten. We hebben onze patiënten geholpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen met een transplantatie behandeling die volledig afgestemd is op hun unieke behoeften.
Van uw nieuwe haren zal je levenslang kunnen genieten, geef de verdiende waarde aan uw haren.

Jason B.
3.770 Grafts
Jordan B.
3.700 Grafts
Damien S.
3.800 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie