Adonis med

Lichaamshaartransplantatie

Haartransplantatie met lichaamshaar BHT

Transplantatieoperatie van lichaam naar hoofdgebied

BHT (Body Hair Transplant) of BHHT (Body Hair To Head Transplant) is een haartransplantatietechniek die wordt uitgevoerd met de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek. Bij deze methode wordt het BHT genoemd omdat het donorgebied niet de achterkant van het hoofd is, maar andere delen van het lichaam. Het kan de baard, borst, rug, buik, benen en armen zijn. Nadat het transplantaat uit een van deze lichaamsgebieden is genomen, worden de transplantaten overgebracht naar het kalende gebied van het hoofd.

BHT wordt alleen toegepast bij patiënten met kaalheid en minder reserve. Deze techniek geeft dus een sprankje hoop, zelfs aan mensen met ernstig haarverlies.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

Transplantatieprocessen van transplantatie van lichaams- naar hoofdgedeelte

Uithalen van de grafts met FUE techniek
Grafts bewaren in een speciale voedingsrijke vloeistof
Implantatie van grafts met individuele technieken

BHT (Body Hair Transplant) wordt gemaakt met de FUE methode met slechts een klein verschil. Meestal is het donorgebied de achterkant van het hoofd, in sommige gevallen is het niet mogelijk om een ​​graft van de achterkant van het hoofd te krijgen. De BHT-techniek stelt ons in staat om het donorgebied naar elk deel van het lichaam te veranderen. Er zijn echter verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden om de compatibiliteit van lichaamshaar en de ontvangende plaats te zien.

Omdat het donorgebied elk deel van het lichaam kan zijn, zoals baard, borst, rug, buik, benen, armen. De dikte, richting en krul van dit haar is zeer variabel. Deze getransplanteerde haren worden meestal niet meer dan 5 cm lang, dus het haar moet na het inplanten op de juiste manier worden geknipt.

Adonis med

Haartransplantatie Techniek

De enige permanente oplossing voor uw kaalheid is haartransplantatie

Saffir

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

DHI

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

SDHI

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

Afro Haartransplantatie

Krullend haar, ook wel Afro-haar genoemd, heeft bepaalde kenmerken die het onderscheiden van golvend of steil haar. Ze hebben een 20% lagere dichtheid dan andere haartypes; ze groeien langzamer: de lengte van het haar in de telogene fase is structureel langer; en ze zijn van nature erg droog, wat ze kwetsbaarder en kwetsbaarder maakt.

Haartransplantatie Zonder Scheren

Het FUE-vrije gewricht wordt aanbevolen voor het trimmen van een kleine alofyse (tonide, tempel of haarlijn aan de voorzijde). Met deze nieuwste techniek kunt u enten verwijderen zonder uw haar te scheren. Dit zorgt voor een bijna onmiddellijke hervatting van sociaal-professionele activiteiten.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij ook uw verloren uiterlijk terug winnen ?

Wenst u meer informatie bekijk enkele resultaten van onze eerdere patiënten. We hebben onze patiënten geholpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen met een transplantatie behandeling die volledig afgestemd is op hun unieke behoeften.
Van uw nieuwe haren zal je levenslang kunnen genieten, geef de verdiende waarde aan uw haren.

Jason B.
3.700 Grafts
Jordan B.
3.700 Grafts
Damien S.
3.800 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie