Adonis med

Baard Transplantatie

Krijg de baard van je dromen in slechts 3 dagen met een baardtransplantatie bij Adonis.

Baardtransplantatie Ingreep

Baardtransplantatie biedt een natuurlijke en permanente oplossing om het afstoten van gezichtstransplantaten te voorkomen en voor patiënten die op natuurlijke wijze geen baard kunnen laten groeien.
Baardtransplantatie is de afgelopen jaren een van de meest populaire procedures geworden bij patiënten.

Het wordt meestal gevraagd om esthetische redenen, maar ook vanwege de kaalheid van bepaalde gebieden door herhaaldelijk ontharen, ongeval of ziekte.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

Baardtransplantatie Procedure

Uithalen van de grafts met FUE techniek
De grefte worden in een speciale voedingsrijke vloeistof bewaard
Met de saffier techniek worden de kanaaltjes gemaakt en één per één ingeplant

Een baard, snor of bakkebaard is niet alleen een teken van mannelijkheid, maar ook een manier om zelfvertrouwen op te bouwen. Adonis heeft een team gespecialiseerd in baardtransplantatie.

Bij Adonis hebben we jarenlange ervaring om de meest natuurlijke resultaten te bieden. Baardtransplantatie wordt uitgevoerd met de saffier techniek, die een dichte en natuurlijk gevormde baard produceert. Met de FUE Sapphire techniek kunnen we eenvoudig de kale plekken opvullen, zelfs volledige baardtransplantatie is mogelijk.

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwalopecia is een veelvoorkomende aandoening die zowel mannen als vrouwen treft. Er zijn veel mogelijke oorzaken van het wegtrekken van wenkbrauwen : vaak wenkbrauwharsen, bloedarmoede, hyperthyreoïdie, veroudering, littekens, brandwonden. Tegenwoordig is wenkbrauwtransplantatie de meest effectieve manier om wenkbrauwverlies te voorkomen. De resultaten zijn natuurlijk en permanent.

Haartransplantatie Met Lichaamsdonor

Als u een haartransplantatie overweegt, maar niet zeker weet of uw achterhoofd een potentiële donor is, bent u misschien op zoek naar een techniek die u zal redden van kaalheid. Lichaamshaar Transplantatie is het verwijderen van folliculaire eenheden uit andere delen van het lichaam dan de achterkant van het hoofd.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij ook uw verloren uiterlijk terug winnen ?

Wenst u meer informatie bekijk enkele resultaten van onze eerdere patiënten. We hebben onze patiënten geholpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen met een transplantatie behandeling die volledig afgestemd is op hun unieke behoeften.
Van uw nieuwe haren zal je levenslang kunnen genieten, geef de verdiende waarde aan uw haren.

Amel B.
1,200 Grafts
Helena T.
1.250 Grafts
Albinaa S.
1.700 Grafts
Marcel P.
3.600 Grafts
Cemal K.
3.200 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie