Adonis med

FUE Haartransplantatie

FUE-techniek is onmisbaar voor een succesvolle haartransplantatie.

FUE haartransplantatie ingreep

De basis voor een succesvolle grafts verwijdering zonder chirurgische littekens.

FUE haartransplantatie is een techniek waarbij individuele haarzakjes van de achterkant en zijkanten van het hoofd worden verwijderd en getransplanteerd naar dunner wordende of kalende gebieden.
De FUE-techniek is een van de twee technieken, de andere is Follicular Unit Transplantation (FUT). De populariteit van FUE behandelingen is toegenomen door de verkregen haartransplantatie resultaten en kortere hersteltijd.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

FUE haartransplantatie Processen

Uithalen van de grafts met FUE techniek
Grafts bewaren in een speciale voedingsrijke vloeistof
Implantatie van grafts met individuele technieken
De basis voor een perfect resultaat

De basis voor een perfect resultaat

De FUE-techniek is de meest effectieve methode om grafts uit het donorgebied te nemen. Het is de eerste stap van elke haartransplantatie bij Adonis.

Wat is er bijzonder aan deze techniek? Het bijzondere van de FUE-techniek is dat de grafts één voor één worden genomen.

De beste techniek voor jou

Hoe wordt een FUE-haartransplantatie uitgevoerd?

De FUE-techniek houdt in dat ze één voor één van de achterkant en zijkanten van het hoofd worden verwijderd en vervolgens worden geïmplanteerd in kalende gebieden, haaruitval of dunne kruin. Binnen een periode van 6-12 maanden groeien deze haren. Het resultaat is een natuurlijk gegroeid haar.
De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Wanneer lokale anesthesie werkt en de patiënt niets kan voelen, verwijderen onze chirurgen elke graft afzonderlijk.
Uitgehaalde grafts worden opgeslagen in een voedingsrijke vloeistof. Het volgende deel van de procedure past een artistiek tintje toe, aangezien onze chirurgen rekening moeten houden met de diepte, hoek, richting en dichtheid van het haar om een zo natuurlijk en realistisch mogelijk uiterlijk te geven.
Het donorgebied waaruit het haar wordt genomen geneest met puntlittekens kleiner dan één millimeter. Deze FUE-littekens zijn niet te zien wanneer het haar 1 of 2 cm graden bereikt.
In de eerste 1-3 maanden valt het getransplanteerde haar uit. Haar groeit terug in 4-12 maanden.
FUE-haartransplantatie zou 20 jaar en mogelijk een leven lang moeten duren, afhankelijk van het gebied waar het haar wordt genomen.

Geschikt voor alle haartypes, inclusief die van jou!

FUE-techniek is het belangrijkste punt van haartransplantatie! Het verwijderen van grafts met de FUE-techniek is vandaag de dag nog steeds de meest moderne en effectieve techniek. Het toepassen van deze techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat.

De voordelen van haartransplantatie met de FUE-techniek zijn dat het getransplanteerde gebied esthetisch intact blijft. Een van de belangrijkste voordelen is dat de grafts zonder schade worden genomen.

Een zeer nauwkeurige micromotor met holle naald wordt gebruikt om de FUE-techniek uit te voeren.

Afro Haartransplantatie

Kroes haar heeft bepaalde kenmerken die golvend of steil haar onderscheid. Afro haar moet met een speciale techniek ingeplant worden. De grafts worden in plaats van 1 folliculaire eenheid voorbereid met 2 tot 4 folliculaire eenheden.

Haartransplantatie zonder scheren

Fue transplantatie zonder scheren, is geschikt voor kleine delen van alopecia.(zijwanden, haarlijn, Opvullen van de kruin) met deze nieuwe techniek kan je zonder te scheren de haarzakjes verwijderen. Deze biedt een bijna onmiddellijke hervatting van sociaal-professionele activiteiten.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij ook uw verloren uiterlijk terug winnen ?

Wenst u meer informatie bekijk enkele resultaten van onze eerdere patiënten. We hebben onze patiënten geholpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen met een transplantatie behandeling die volledig afgestemd is op hun unieke behoeften.
Van uw nieuwe haren zal je levenslang kunnen genieten, geef de verdiende waarde aan uw haren.

David M.
2,200 Grafts
Milton R.
2.400 Grafts
Marcel P.
3.600 Grafts
Mariano R.
3.500 Grafts
Cemal K.
3.200 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie