Adonis med

Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie heeft een ongelooflijk effect op uw uiterlijk

Wenkbrauwentransplantatie Ingreep

Wenkbrauwalopecia is een veelvoorkomende aandoening die zowel mannen als vrouwen treft. Er zijn veel mogelijke oorzaken van wenkbrauwverlies: vaak wenkbrauwharsen, bloedarmoede, hyperthyreoïdie, veroudering, littekens, brandwonden of alopecia in het gezichtshaar.
Tegenwoordig is wenkbrauwtransplantatie de meest effectieve manier om wenkbrauwverlies te voorkomen. De resultaten zijn natuurlijk en permanent.
Je perfect gevormde wenkbrauwen worden op natuurlijke wijze langer en dikker zonder dat je ze hoeft op te vullen met make-up. Uw nieuwe wenkbrauwen zullen uw gezichtsuitdrukkingen versterken en een meer verfijnde look creëren.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

Eyebrow Transplant Procedure

FUE haartransplantatie processen
Grafts bewaren in een speciale voedingsrijke vloeistof
Implantatie van grafts met individuele technieken

Geef uw gezicht meer expressie

Een wenkbrauwtransplantatie heeft een verbazingwekkend effect op je uiterlijk. Uw wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste bronnen van communicatie en gezichtsuitdrukking. De procedure is hetzelfde als een klassieke haartransplantatie. De extractie van de grafts vindt plaats aan de achterkant van het hoofd, dat het donatiegebied is. Om de grafts te extraheren gebruiken we de FUE-techniek. De opening van de kanselier van het brouwgebied is geperfectioneerdh met de saffiertechniek. De laatste stap is het een voor een inplanten van de grafts. Ook gebruiken we een naaldvrije anesthesie om u een comfortabele behandeling te geven. Na de korte herstelperiode kunt u uw nieuwe, dikkere en perfect gevormde wenkbrauwen bewonderen.

Haartransplantatie

De chirurgie van de transplantatie van het haar is gebruikt sinds de jaren ’50 om alopecia te verbeteren. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om haaruitval te normaliseren en de haargroei te stimuleren. Soms kan alopecia te geavanceerd of zelfs onomkeerbaar zijn, en kan een behandeling ineffectief zijn. In deze gevallen kan haartransplantatie een natuurlijke oplossing zijn.

Haartransplantatie Voor Vrouwen

Om een haartransplantatie als vrouw te doen, zult u meer dichtheid met een mooie, natuurlijk ogende haarlijn ontvangen. Eindelijk kun je jezelf de look geven waar je van droomt.

Kleine details maken grote verschillen!

U zult snel onder de indruk zijn als u de resultaten van onze patiënten voor en na de wenkbrauwtransplantatie ziet.
Niet alleen het verschil van de wenkbrauwen, maar ook de gezichtsuitdrukking en de algemene gezondheidstoestand is een grote verandering.
De individuele grafts worden getransplanteerd naar het wenkbrauwgebied zoals afgesproken om bij uw gezicht te passen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en na een paar maanden worden de getransplanteerde grafts niet meer op te sporen.
De verrassende vergelijking van onze patiënten voor en na wenkbrauwtransplantatie weerspiegelt onze expertise en ervaring op dit gebied.

Alondra L.
600 Grafts
Cansu G.
200 Grafts
Dalia G.
600 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie