Adonis med

Haartransplantatie

De enige permanente oplossing voor uw kaalheid is haartransplantatie

Haartransplantatie ingreep

Haartransplantatie ingrepen of reconstructies van alopecia word gebruik gemaakt sinds 1950. Om haaruitval te normaliseren en de groei te stimuleren zijn er enkele behandelingen verkrijgbaar.

Bij sommige alopecia patiënten kan het zijn dat het enorm toegenomen is en een medische behandeling niet haalbaar zal zijn. Maar een natuurlijke en permanente haartransplantatie is de oplossing.

20,000+ aantal succesvolle ingrepen.
Deskundig team met 21 jaar ervaring
Nederlandstalige patiënten begeleiding

Haartransplantatie Procedure

De beste oplossing voor alle soorten haaruitval

De methode voor het plaatsen van uw grafts is gebaseerd op een aantal factoren die specifiek zijn voor uw situatie met haarverlies .

Ons deskundige team zal u de reden en welke techniek we zullen uitvoeren melden .

Wij voeren altijd de fue techniek uit op de donor zone . De oude stripe of fut methode word nooit toegepast bij ons. De oorzaak waarom de grafts 1 per 1 uitgehaald worden is het meest natuurlijke uitzicht en kan niet vergelijkt worden met een stripe. Andere vragen ivm haartransplantatie gaan we ook beantwoorden.

Adonis med

Haartransplantatie Techniek

De enige permanente oplossing voor uw kaalheid is haartransplantatie

Saffir

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

DHI

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

SDHI

Haartransplantatie

IDEAAL VOOR
AANBEVOLEN VOOR

Afro Haartransplantatie

Kroes haar heeft bepaalde kenmerken die golvend of steil haar onderscheid. Afro haar moet met een speciale techniek ingeplant worden. De grafts worden in plaats van 1 folliculaire eenheid voorbereid met 2 tot 4 folliculaire eenheden.

Wenkbrauw Inplanting

Wenkbrauw alopecia is bij mannen of bij vrouwen een veel voorkomende aandoening .er zijn veel redenen voor wenkbrauw verlies ; wenkbrauw harsen , bloedarmoede, hyperthyreoïdie, veroudering, lidteken van brandwonde. Tegenwoordig is wenkbrauwtransplantatie de meest effectieve manier om wenkbrauw verlies te voorkomen. Resultaat is natuurlijk en permanent.

Haar is een onderdeel van een gezond uiterlijk, wil jij niet uw verloren uiterlijk terug winnen?

De voor- en nabehandeling van een haartransplantatie voor vrouwen is spectaculair. Dankzij onze innovatieve methoden en expertise zijn we in staat resultaten te leveren die uw verwachtingen overtreffen.
Neem een kijkje op de foto’s voor en na van onze vrouwelijke patiënten na hun haartransplantatie om de resultaten zelf te zien. Perfectie en kwaliteit is geen dwangdheid!

Uw nieuwe haar zal een leven lang bij u blijven, dus het is belangrijk om uw haar de aandacht te geven die het verdient.

Amel B.
1,200 Grafts
Helena T.
1.250 Grafts
Albinaa S.
1.700 Grafts
Marcel P.
3.600 Grafts
Cemal K.
3.200 Grafts
Previous slide
Next slide

De nr 1 haartransplantatie kliniek van europa

Klant tevredenheid is onze topprioriteit . De feedback van onze patiënten is waar.
We willen meer doen dan alleen je haar te laten groeien. De meeste patiënten melden hoe hun levens kwaliteit veranderde. Het is niet de bedoeling om enkel kale plekken te vullen maar ook zeer belangrijk om haaruitval tegen te gaan en daar zijn we enorm trots op.

Video afspelen

Start uw consultatie

Hulp nodig?

We zijn hier om te helpen.

Adonis Med biedt een volledig pakket aan diensten, zoals VIP-transfer en hotel voor uw haartransplantatie.

AdonisMed-Logo-PNG-scaled
Main Menu
Contact informatie